Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Περιφέρεια Αττικής φέρεται να κατέβαλε το ποσό των 9.840 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την διεξαγωγή του φιλικού με την Εθνική Αστέγων. Διαβάστε τι ισχύει.

«Μπέρδεμα» δημιουργήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης με τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την διεξαγωγή του φιλικού της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτές φαίνεται πως καταβλήθηκε ποσό ύψους 9.840 ευρώ στην Ένωση για έξοδα που αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφαλείας/φύλαξης (συμπεριλαμβανομένης της αστικής και επαγγελµατικής ευθύνης) και το καθαρισµού του γηπέδου. Παράλληλα, η Διοικητική Αρχή ενέκρινε κονδύλι ύψους 3.075 ευρώ την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σταδίου (φωτισµός εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κλιµατισµός αποδυτηρίων, αίθουσας τύπου, σαλονιού vip/νερό και boiler.

Η εξήγηση για το γεγονός ότι η Περιφέρεια θα καλύψει τα έξοδα είναι πως το φιλικό στο ΟΑΚΑ διοργανώθηκε από εκείνη και σε αυτές τις περιπτώσεις τα έξοδα καλύπτονται από τον διοργανωτή. Μάλιστα, η ΑΕΚ στο ματς ήταν φιλοξενούμενη (πρώτο το όνομα της Εθνικής Αστέγων), ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ούτε στα matrix του γηπέδου αλλά ούτε και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν οι διαφημιστικές πινακίδες με τους χορηγούς της ΠΑΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*