Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: «Έλεγξε το VAR τις φάσεις; Και γιατί δεν είδαμε τη γραμμή οφσάιντ;»

ΑΕΚ: «Έλεγξε το VAR τις φάσεις; Και γιατί δεν είδαμε τη γραμμή οφσάιντ;»

Πέρα από τα φοβερά παράπονα για τη μη αποβολή του Καμάου, την κόκκινη στον Γκαρσία και το επιθετικό φάουλ στον Βράνιες, η πλευρά της ΑΕΚ εκφράζει και απορίες για κάποιες ακόμη φάσεις στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ (3-3). Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί στην τηλεοπτική μετάδοση από την COSMOTE TV δεν δόθηκαν κάποιες φάσεις για πιθανό οφσάιντ σε replay με τη βοήθεια της γραμμής.

Το συνδρομητικό κανάλι απάντησε πως ουδέποτε στάλθηκε το συγκεκριμένο πλάνο από το VAR για τις ανάγκες της τηλεόρασης (όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις). Αυτό μεταφράζεται ως απόφαση του VAR, κ. Σκουλά, να μην κρίνει αναγκαίο να δοθεί η γραμμή στον τηλεοπτικό «αέρα» για να διευκρινιστεί τι κι αν έχει ελεγχθεί.

Η στάση αυτή, ωστόσο, από τον VAR προκάλεσε δύο ερωτήματα από πλευράς ΑΕΚ: Πρώτον, αν όντως το VAR έλεγξε τις επίμαχες φάσεις και, δεύτερον, αν όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον «αέρα» για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά. Η πλευρά της «Ένωσης» πρόκειται να διερευνήσει την υπόθεση και να απευθυνθεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*