Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πισωγύρισμα με ΠΑΣ – Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Πισωγύρισμα με ΠΑΣ – Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των παικτών του Παναθηναϊκού»

Θέμα νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας παράλληλα λόγο για πισωγύρισμα στα Γιάνεννα μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ.

«Βάσει αποτελέσματος αλλά και εικόνας ομάδας στα Γιάννενα, πήγαμε πίσω. Το πρώτο και κύριο -επειδή ακούω διάφορα για τον Γιοβάνοβιτς- είναι ότι δεν υπήρχε ίχνος εγωισμού από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έβλεπες το μάτι των παικτών του ΠΑΣ να γυαλίζει, αντί για το ανάποδο. Αν αυτό δεν αλλάξει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Περισσότερο καίγονται αν θα παίζουν ή όχι, παρά για την ομάδα. Μιλάω για τους παίκτες που ήταν και πέρυσι όχι τους νέους. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία “κερδίζουμε ή χάνουμε είναι το ίδιο”. Αυτό καλείται να ξηλώσει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ξεχωρίζει τον Βέλεθ, αν λάβουμε υπόψη μας αφενός και την απόδοση του Σάρλια, αφετέρου πως ήταν ο μόνο που πάλευε.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι στα Γιάννενα το μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ήταν πως έγινε το αντίθετο από ότι στην πρεμιέρα, έχοντας πρόβλημα όχι αμυντικά αλλά μεσοεπιθετικά και δη στην θέση του δεκαριού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*