Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έτοιμη η Βέροια εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

Έτοιμη η Βέροια εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ανακοινώνει της αποστολή της ομάδας που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα της Super League είναι η Βέροια, αφού με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης συμπεριέλαβε στις επιλογές του 20 ποδοσφαιριστές ενώ εκτός έμεινε φυσικά ο Μπαλάφας που υπέστη ρήξη χόνδρου.

Καντιμοίρης Γιώργος, Βασιλειάδης Γιώργος, Μαλόν, Νάστος Βαγγέλης, Μπράνκο Όστοϊτς, Μαραγκός Στέλιος, Εντεγκέλε Ουίλιαμ, Τσουμάνης Νίκος, Μπατιόν Ρομπέρτο, Βεργώνης Αλέξανδρος, Καρακώστας Ανέστης, Αμπντούν Τζαμάλ, Μαγέφσκι Ράντοσλαφ, Μερεμπασβίλι Γκίοργκι, Τάτος Ανδρέας, Ναζλίδης Θωμάς, Γιουσούφ Μοχάμεντ, Αρσέ Λαπάτι Πέδρο, Μελικιώτης Δημήτρης, Μάνος Δημήτρης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας σε τιμή 10 ευρώ για τη Θύρα 1 (και 6) και 15 ευρώ για τις Θύρες 2 & 4. Παρά την υπουργική απόφαση για προσωρινή αναστολή υποχρεωτικής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η ΠΑΕ Βέροια θα λειτουργήσει πιλοτικά το νέο σύστημα για την καλύτερη προσαρμογή των φιλάθλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*