Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Μάχη να παραμείνει ο Ατρόμητος στις κορυφαίες ομάδες»

«Μάχη να παραμείνει ο Ατρόμητος στις κορυφαίες ομάδες»

Μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν και προς τους φίλους της ομάδας κοινοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στόχος για τον Ατρόμητο είναι να φθάσει το «αστέρι» της ομάδας πιο ψηλά σε μια χρονιά πρόκληση, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της προς τους φίλους της ομάδας για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της έναρξης της σεζόν 2015-16 εύχεται στους φιλάθλους μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και στην ομάδα μας πολλά γκολ και πολλές νίκες!

Από αύριο ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο 30 αγωνιστικών και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί! Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του ελληνικού πρωταθλήματος, οι όμορφες εικόνες που είδαμε στους αγώνες με την ΑΪΚ Στοκχόλμης και τη Φενέρμπαχτσε και οι οποίες έκαναν το γύρο της Ευρώπης αποσπώντας κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας.

Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη “μάχη” για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Ατρόμητο για πολλά χρόνια ακόμη ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, μπορούμε να φθάσουμε το “αστέρι” μας ακόμη πιο ψηλά.

Μια νέα χρονιά, μια νέα πρόκληση, αλλά και νέα όνειρα!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*