Home / Άλλα Σπόρ / «Έπνιξε» τον ΠΑΟΚ και πήγε ημιτελικά και Ευρώπη ο Πανιώνιος

«Έπνιξε» τον ΠΑΟΚ και πήγε ημιτελικά και Ευρώπη ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ 14-9 στη Νέα Σμύρνη στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών και, με 2-1 νίκες στη σειρά, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας και με έπαθλο μια θέση στους τελικούς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 κόντρα στον Εθνικό.

Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν μια μικρή διαφορά και τη διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά και επέτρεψε στους Νεοσμυρνιώτες να προηγηθούν +3. Οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν 3-2 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος έφτασε στο 4-1. Ο «Δικέφαλος» μείωσε 4-3, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και προηγήθηκαν +3 και 7-4 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η καλή άμυνα του ΠΑΟΚ έφερε το 7-6 για τον «Δικέφαλο» στην ολοκλήρωση της περιόδου, με πρωταγωνιστή τον Κόουπμαν.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος βρήκες τις λύσεις στην κακή άμυνα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο 11-6 και στην τελική επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 0-2, 7-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Κουκουνάς 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 6, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Μαυράκης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*