Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / «Έκλεισε» τον Σαμοντούροβ ο Παναθηναϊκός!

«Έκλεισε» τον Σαμοντούροβ ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πείσουν τον 16χρονο (2.09 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, να αφήσει το ΔΕΚΑ και να φορέσει το «τριφύλλι»!



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης που γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της ομάδας του Νίκου Χατζηβρέττα, παρά και το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επέλεξε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αφού πείστηκε από το project που του παρουσιάστηκε.

Ο Σαμοντούροβ που στο πρόσφατο Rising Stars στην Πάτρα… έβγαλε μάτια στον τελικό με τον Ολυμπιακό, σκοράροντας 30 πόντους (6/7 βολές, 9/12 δίποντα, 2/9 τρίποντα), με 13 ριμπάουντ, και δύο ασίστ, θα ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό από την επόμενη σεζόν.

Με καταγωγή από τη Γεωργία και μεγαλωμένος στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης, ο νεαρός κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ουσιαστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάλει με αντιπάλους, δεκαετίες μεγαλύτερούς του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*