Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σταμάτη: «Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να επιστρέψω στην Εθνική»

Σταμάτη: «Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να επιστρέψω στην Εθνική»

Η Εβίνα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη ΕΟΚ WebRadio, συζητώντας για την σπουδαία χθεσινή εμφάνιση έναντι του Παναθηναϊκού, την απερίγραπτη χαρά της που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα και τη συμβολή των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων στην αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού.

Αρχικά, η Εβίνα Σταμάτη τοποθετήθηκε σχετικά με τη χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στον Παναθηναϊκό και επισήμανε πως υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα «Ήταν αναμενόμενα ντέρμπι. Πήραμε τη νίκη που θέλουμε, γιατί τις κρατάμε για τα play-offs, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε σε καλό δρόμο», υπογράμμισε η αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία, δηλώνοντας πως βοήθησε την ομάδας παρά τη συσσωρευμένη κόπωση που αποκόμισαν «Σίγουρα παίζει το ρόλο του αυτό. Μπορεί από τη μία να συσσωρευόταν η κούραση λόγω των 2 παιχνιδιώνανά εβδομάδα, αλλά Ευρώπη μας βοηθάει για να είμαστε σε μια εγρήγορση, αφού αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες με έμπειρες παίκτριες».

Όταν ερωτήθη για την εικόνα της στο παρκέ σχολίασε «Φενικά προσπαθώ να ‘χω «καθαρό» μυαλό, ειδικά σε αυτά τα ματς. Λέω και στις μικρότερες παίκτριες ότι αυτά θα θυμούνται στο μέλλον. Μακάρι να παίζαμε κάθε εβδομάδα τέτοια παιχνίδια, γιατί είναι ιδιαίτερα και συμβαίνουν μια στο τόσο. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Προσπαθώ να «μπω» στο παιχνίδι μέρες πριν, θέλω να ‘μια συγκεντρωμένη στο στόχο μου. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου», επισήμανε η γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Ενώ στο τέλος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα αποτελέσει πάλι κομμάτι της Εθνικής «Δε δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να επιστρέψω στην Εθνική. Δεν το περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναπαίξω εκεί. Το ‘κανα με μεγάλη χαρά, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Είμαι απ’ τις τυχερές,γιατί όσες φορές βρεθήκαμε με την Εθνική ομάδα κάναμε φοβερά πράγματα και αυτό είναι αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς. Νομίζω φάνηκε φέτος και απ’ τον τρόπο παιχνιδιού μας, ότι είμαστε όλες μια «γροθιά». Ανυπομονώ για την επόμενη μάζωξη», κατέληξε η έμπειρη περιφερειακός.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*