Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Ατρόμητος έβαλε τέσσερα στη Μυτιλήνη και… ελπίζει για πλέι οφ

Ο Ατρόμητος έβαλε τέσσερα στη Μυτιλήνη και… ελπίζει για πλέι οφ

Εξι γκολ και θέαμα

Μυτιλήνη
Ο Ατρόμητος δεν… χαρίστηκε στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Καλλονή επικρατώντας 4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Τα γκολ της ομάδας του Περιστερίου που έφτασε τους 39 βαθμούς σημείωσαν οι Ματέι (5΄), Ουσέρο (6΄), Μπρίτο (60΄) και Λε Ταλέκ (77΄).

Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Μανούσος (52΄) και Αναστασιάδης (57΄). Ο Ατρόμητος ευελπιστεί σε δικαίωση από την επιτροπή εφέσεων για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έκτη θέση!

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου νωρίς, όταν στο 5ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κιβρακίδη από τα δεξιά, το σουτ του Ματέι στην κίνηση είχε ως αποτέλεσμα το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ουσέρο με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος της άμυνας τη Καλλονής, ο Μπρίτο πέρασε στον Ουσέρο και αυτός έκανε το 0-2.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως η Καλλονή κέρδισε πέναλτι, στο 51΄ με τον Μανούσο να ευστοχεί στο 52΄ για το 2-1. Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 57΄, όταν με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αναστασιάδης αιφνιδίασε τον Μπάρκα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Λέσβου δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ, αφού στο 61΄ ο Μπρίτο βρέθηκε στη καρδιά της άμυνας της Καλλονής και από την μικρή περιοχή με πλασέ στη κίνηση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο (2-3).

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν πει την τελευταία…λέξη: Στο 77΄ ο Κιβρακίδης πάσαρε στον Ματέι που έκανε το σουτ, ο Δαύκος έδιωξε, αλλά στην επαναφορά από κοντά ο Λε Ταλέκ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-4, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 90 +2, ο Φυτανίδης αποβλήθηκε για τον Ατρόμητο με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Ούκα – Κεϊτά, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Φυτανίδης

Κόκκινες: Φυτανίδης (90 +2, 2η κίτρινη)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62΄ Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής (78΄ Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84΄ Γκαμάγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας):
Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64΄ Γρόντης), Ουσέρο, Ματέι, Σουμπίνιο (74΄ Στόιτσεφ), Μπρίτο (84΄ Λήμνιος), Λε Ταλέκ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*