Home / Μπάσκετ / NBA / Δαγκωνιά Timberwolves στους Warriors !

Δαγκωνιά Timberwolves στους Warriors !

Ψυχωτικό  διπλό πήραν οι Minnesota Timberwolves μέσα στο Golden State επι των πρωταθλητών Warriors και τους υποχρέωσαν στην 9η φετιμή ήττα τους με 124-117 στην παράταση.

Τι κι αν οι Warriors προηγούνταν σταθερά επι τρεις περιόδους ; Οι ”Λύκοι” ροκάνιζαν την διαφορά λίγο προς λίγο καταφέρνοντας μάλιστα να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μυρίστηκαν το αίμα του ”τραυματισμένου” αντιπάλου τους και όταν ήρθε η ώρα χτύπησαν…

Ο Shabazz Muhammad ήταν ο μπροστάρης για τη Minnesota κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του με 35 πόντους (9/12 σουτ) εκ των οποίων οι 15 ήταν με βολές, ενώ φανταστικός ήταν και ο Andrew Wiggins που τελείωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 6 κλεψίματα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ όντας παντού σε άμυνα και επίθεση. Ο Karl-Anthony Towns είχε 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, με μερικούς κρίσιμους πόντους στην παράταση.

Για τους Warriors, που πλέον είδαν το ρεκόρ τους να πέφτει στο 69-9 και πλέον να χρειάζονται μόνο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, ο Curry αν και έκανε double-double με 21 πόντους και 15 ασίστ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά με 7/25 σούτ μην μπορώντας να βάλει κρίσιμα καλάθια στο φινάλε που θα έδιναν στην ομάδα του την ώθηση που χρειαζόταν. Ο Klay Thompson έβαλε 28 πόντους με 12/22 σουτ, ο Harrison Barnes πρόσθεσε 20 ακόμα, ενώ ο Draymond Green αποβλήθηκε με έξι φάουλ σε κρίσιμο σημείο της παράτασης.

Πλέον οι ”Πολεμιστές για να σπάσουν το ρεκόρ των Bulls κυνηγάνε το απόλυτο αλλά και ένα καλό παιχνίδι έτσι ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίηση τους.

Αθανασούλης Κωνσταντίνος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*