Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Oι κερδισμένοι και οι αγχωμένοι των πλέι-άουτ

Oι κερδισμένοι και οι αγχωμένοι των πλέι-άουτ

Ta play-out σίγουρα δεν έχουν κριθεί για όλους και φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα κόντρες που μπορεί να κρίνουν το ποιος θα πέσει και ποιος θα παίξει για την μάχη της παραμονής με τον δεύτερο της Super League 2. Η αγωνία είναι φυσικά για τους τρεις, τον ΟΦΗ που έχει 25 βαθμούς και την ΑΕΛ μαζί με τον Παναιτωλικό που έχουν από 24. Η πορεία των προπονητών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τύχη των ομάδων. Είναι κάποιοι που μάλιστα τα ονόματα τους παίζουν και για άλλες ομάδες, πιο ισχυρές τη νέα σεζόν και ορισμένοι που δείχνουν πως αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα φέτος.

Ο Άνχελ Λόπεθ που έφυγε από την περασμένη εβδομάδα από την ομάδα του Βόλου, σίγουρα ανέβασε πάρα πολύ τις μετοχές του. Η ομάδα της Μαγνησίας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ανέδειξε φέτος έναν ποδοσφαιριστή που πούλησε στο εξωτερικό, τον Δουβίκα. Ο Βόλος εμφανίστηκε πολύ καλό ς και ανταγωνιστικός και φυσικά η γενικότερη εικόνα που έβγαλε, πέρα από την άνετη παραμονή που είχε, είναι πως πρόκειται για μια ομάδα, που έχ ει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός, έχει ακουστεί τουλάχιστον σε επίπεδο φημολογίας και για τους δικεφάλους , παρότι η περίπτωση του παίζει αρκετά πιο πίσω στις λίστες των ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης με τον Πας Γιάννενα μπορεί άνετα να διεκδικεί τον τίτλο της αποκάλυψης της χρονιάς, σαν προπονητής και σίγουρα μαζί με τον Άνχελ Λόπεθ, αποτελούν τα δύο πιο καυτά ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν και πιο ισχυρούς συλλόγους. Στην λίστα των θετικών και ο προπονητής της Λαμίας, ο Μιχάλης Γρηγορίου που την παρέλαβε την Λαμία στα τάρταρα και την έχει οδηγήσει πλέον σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.Πέρα από κάθε αμφιβολία και η δική του πορεία με την ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να κριθεί άκρως αποτελεσματική.

Από την άλλη έχεις τις ομάδες που τυπικά δεν έχουν καθαρίσει τώρα και η μεγαλύτερη απογοήτευση ως τώρα ακούει στο όνομα Σάββας Παντελίδης, δίχως αυτό να σημαίνει πως η κάκιστη πορεία του Ατρόμητου, αποτελεί μόνο δικιά του ευθύνη. Είναι βέβαιο πως όσα βλέπουμε από την ομάδα του Περιστερίου, αποτελούν λάθη του Κάναντι και όχι της τωρινής κατάστασης στον πάγκο. Λογικά ο Ατρόμητος δεν κινδυνεύει, αλλά είναι από τις σεζόν που λές να πάει και να μην ξαναέρθει.

Ο Νιόπλιας ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή , προσπαθώντας να συμμαζέψει τα πράγματα στον ΟΦΗ. Έχει στρώσει την ομάδα σε έναν βαθμό αλλά τα πάντα θα κριθούν από τους τελευταίους αγώνες και ειδικά την επίκεψη των Κρητικών στο Αλκαζάρ το Σάββατο στις 17.15. Όσο για τον Τζιανλούκα Φέστα παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν έχει κατορθώσει μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό που έδειχναν πως θα είναι οι «βυσσινί». Εκείνος που απογοήτευσε ωστόσο με τον Παναιτωλικό, περισσότερο από κάθε άλλον είναι ο Δέλλας δεν έχει καταφέρει να καταστήσει τον Παναιτωλικό, σίγουρο. Αυτή τη στιγμή δείχνει να βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*