Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα αξιοποιηθεί σε πόστο από τον ΠΑΟΚ μετά την απόφασή του να αποσυρθεί, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ κοντά στην πεντάδα των μορφών στην ιστορία του συλλόγου, όπως ο Κούδας και ο Πρέλεβιτς. Είναι από εκείνους που έφτιαξαν ΠΑΟΚτσήδες. Αναμένουμε να αναλάβει πόστο στην ομάδα, αλλά δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ακόμη ο ρόλος του. Δεν είναι απλό, όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, να γίνεις από τη μια στιγμή στην άλλη τεχνικός διευθυντής, για παράδειγμα. Θέλει μια εκπαίδευση. Ο ρόλος του θα οριστικοποιηθεί σε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη που θα γίνει από βδομάδα. Σίγουρα θα είναι κοντά στην ομάδα και στα αποδυτήρια, αλλά και ο ίδιος θέλει να εκπαιδευτεί και να εξελιχθεί», τόνισε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι με τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας περιόδου, αλλά και την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, που όπως τόνισε είναι κυρίως πνευματική.
Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6