Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» αρχικά αναφέρθηκε στην απόκτηση του Θυμιάνη, τον οποίο χαρακτήρισε εγκεφαλικό παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι αύριο Τρίτη (18/6), λήγει η διορία που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στον Μεϊτέ, για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Γάλλο αμυντικό μέσο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι Μαντί Καμαρά και Σβαμπ έχογυν συμφωνήσει. Όσον αφορά την υπόθεση του Κετζιόρα, ανέφερε ότι θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει και τον Μπρέθγουεϊτ.

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης, για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τους Τσιγγάρα, Λύρατζη, αλλά και για τις επικείμενες ανανεώσεις των Μιχαηλίδη και Τζίμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*