Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / «Το μεγαλείο της ΑΕΚ»

«Το μεγαλείο της ΑΕΚ»

Το περίμεναν πώς και πώς. Αυτό που έζησαν όμως ξεπέρασε και τις προσδοκίες τους. Χρήστος Αραβίδης και Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς βίωσαν την επιστροφή της ΑΕΚ.

Ήρθαν στην ΑΕΚ στα δύσκολα. Τη βοήθησαν να επιστρέψει εκεί που ανήκει και περίμεναν καρτερικά τη μέρα της επιστροφής στη Super League. Αυτό που έζησαν χθες ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και τους έκανε να νιώθουν δικαιωμένοι για την υπομονή που έκαναν.

Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πώς έζησαν την επιστροφή της «Ένωσης» στη μεγάλη κατηγορία με το χθεσινό 3-0 επί του Πλατανιά, την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, αλλά και τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από την ομάδα.

inner

Αναλυτικά, ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στον Γιάννη Κυφωνίδη για:

-το αν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα: «Αυτό είναι αναμενόμενο όταν έρχεσαι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλεις να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο. Να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες. Το έχω καταφέρει εγώ και όλη η ομάδα, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

-το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην ομάδα: «Είναι η συνοχή που έχουμε και η αυτοθυσία που παρουσιάζουμε για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

-αν θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα φέτος: «Δεν σημαίνει κάτι. Από τη στιγμή που παίζεις σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ είσαι υποχρεωμένος να αποδίδεις το 100%, να παίρνεις τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη».

-τις δέκα πρώτες αγωνιστικές και το γεγονός πως όλα τα ντέρμπι είναι εκτός έδρας:«Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, κάτι που το έχουμε αποδείξει από την περσινή σεζόν. Οι δέκα πρώτες αγωνιστικές δεν μας λένε κάτι, θα το αποδείξουμε σε κάθε ματς τι αξίζουμε».

-τον κόσμο: «Είμαστε σίγουροι πως θα είναι στο πλευρό μας, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια και μας στήριζε».

inner

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στον Γιάννη Κυφωνίδη για:

-την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα: «Ήταν και αυτός ένας λόγος που επέλεξα την ΑΕΚ. Ήταν πάρα πολλοί οι λόγοι που ήρθα στην ΑΕΚ, το καταλαβαίνω από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Σήμερα φάνηκε το μεγαλείο αυτή της ομάδας. Ανυπομονούσαμε όλοι για αυτή την ημέρα, για το πρώτο μας ματς στη Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

-τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ακόμα καλύτερα. Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο, αφού ο καιρός δεν είναι κατάλληλος. Όσοι ήρθαν το ευχαριστήθηκαν, εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση. Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

το πώς θα διαχειριστούν τη συνέχεια: «Όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο με τον Πλατανιά και στα προηγούμενα ματς, οι απαιτήσεις είναι λογικό να ανεβαίνουν, πόσω μάλλον σε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι μπορούμε να το ελέγξουμε, αλλά και ο προπονητής μας μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό. Και δεν φοβόμαστε τίποτα».

ΠΗΓΗ http://www.sport-fm.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*