Σκέψεις, συναισθήματα αλλά και ευχές από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο για την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ. Ο α’ αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΠΑΕ αναφέρει σε μια γραπτή του δήλωση…

«Ανάμεικτα συναισθήματα, ένιωσα, στην παραίτηση του φίλου και συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση, από τη θέση ευθύνης, την οποία κατείχε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Από τη μία, στεναχωριέμαι, γιατί επί δώδεκα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, έβλεπα και ζούσα τον καθημερινό του αγώνα για τη γιγάντωση του Σωματείου μας, χωρίς σταματημό, και σίγουρα έχει αφήσει τη δική του παρακαταθήκη στα όσα ωραία ζήσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, και από την άλλη, χαίρομαι και είμαι περήφανος, γιατί με εκείνον στην προεδρία της ΕΠΟ, δίνεται η ευκαιρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματικά, να κάνει βήματα μπροστά και να απογειωθεί.

Σε αυτή του τη προσπάθεια, δεν θα είναι μόνος, αλλά θα έχει σύμμαχο κάθε έναν ο οποίος προσδοκά καλύτερες μέρες για τον «βασιλιά» των σπορ, στη χώρα μας, την Ελλάδα.

Φίλε μου Μάκη, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι, καλή επιτυχία. Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Κλείνοντας, να ευχηθώ κάθε επιτυχία και στη Μαρία Γκοντσαρόβα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί άξια την ομάδα, και έχει «ποτιστεί» από το δικό μας πάθος για τα τέσσερα Ιερά γράμματα του Μεγάλου ΠΑΟΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*