Σκληρές φαίνεται πως είναι οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Μαντί Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ στον διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα, με σημαντικά μπόνους τόσο προσωπικά όσο και επίτευξης στόχων, με δέλεαρ φυσικά τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο Champions League.

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει ενεργό ρόλο στις συζητήσεις και η υπόθεση θεωρείται δύσκολη, αφού ο 27χρονος χαφ φέρεται να έχει προτάσεις και από το εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Μεϊτέ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να τελειώσουν πρώτα τις συζητήσεις με την Μπενφίκα και μετά να μιλήσουν με τον παίκτη, στον οποίο έχουν καταθέσει πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και του προσφέρουν συμβόλαια για τρία έτη.

Από εκεί και πέρα, η Metrosport αναφέρει πως στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ παραμένει πάντα ο Μάρκο Λιβάγια. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς θα ασχοληθούν με τον Κροάτη επιθετικό, εφόσον εκείνος μείνει ελεύθερος από τη Χάιντουκ, καθώς έχουν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Πάντως, λέγεται πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες στα υπ’ όψιν για την επίθεση, όπως ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ της Εσπανιόλ, μία εξίσου ενδιαφέρουσα και συνάμα απαιτητική περίπτωση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*