Σε συζητήσεις με τον Μαντί Καμαρά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα, από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Άλλωστε, στα «θέλω» του Ρουμάνου πριν αφήσει τη Θεσσαλονίκη, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ήταν η έλευση ενός χαφ.

Ο Καμαρά, λοιπόν, έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής, από τη μεριά του, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Τούμπα, αφού είναι σημαντικό και για εκείνον η προοπτική συμμετοχής στο νέο Champions League.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ενδιαφέρον για εκείνον έχουν εκδηλώσει και κάποιες ομάδες από το εξωτερικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» της απόκτησής του.

Ο Μαντί Καμαρά είχε αποκτηθεί το 2018 από τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει συνολικά 121 συμμετοχές και 16 γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 πήγε για έναν χρόνο στη Ρόμα, χωρίς να καταφέρει να πείσει τους «τζιαλορόσι» για να τον αγοράσουν, και επέστρεψε στους Πειραιώτες και από το β’ μισό της σεζόν και μετά έμεινε εκτός ομάδας.

Φέτος είχε 29 συμμετοχές (17 για το πρωτάθλημα, 10 για την Ευρώπη και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας) και μετά το χαμένο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό υπήρξε η παραπάνω εξέλιξη, όντας «ξένο σώμα» για τον σύλλογο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*