Την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διατήρηση του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τρέχει να κάνει πράξη η διοίκηση του συλλόγου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μεταξύ άλλων, είχε ζητήσει να συνεχίσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» οι Σβαμπ, Κεντζιόρα των οποίων τα συμβόλαια λίγου σε λίγες μέρες και ο Μεϊτέ που αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Γάλλου μέσου, η εφημερίδα Metrosport αναφέρει πως η Μαρία Γκοντσαρόβα συζητάει απευθείας με την Μπενφίκα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ μιλάει απευθείας με τον πρόεδρο των «αετών», Ρουί Κόστα, με την κουβέντα για την αγορά του παίκτη να έχει φτάσει στα 2 εκατ. ευρώ και η μεταξύ τους συζήτηση να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των άλλων δύο παικτών, του Σβαμπ και του Κεντζιόρα, ο πρώτος αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί πως συνεχίζει στα ασπρόμαυρα.

Ο Πολωνός αμυντικός, από τη μεριά του, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο με την Ντιναμό Κιέβου, όμως εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα υπογράψει και εκείνος νέο συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς, στους οποίους απέκτησε ρόλο βασικού στο β’ μισό της σεζόν ως στόπερ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*