Ένα από τα θέματα που είναι προς συζήτηση στον ΠΑΟΚ, αλλά αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση, και θα υπάρξει προσωπική επαφή του Ιβάν Σαββίδη, είναι εκείνο που αφορά το μέλλον του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας σήκωσε για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα, ενώ έχει πανηγυρίσει και τρία Κύπελλα Ελλάδος με τον «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως έχει γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο 38χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής θα έχει σύντομα μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με τον μεγαλομέτοχο, ώστε να συζητήσουν από κοινού το μέλλον του.

Είναι δεδομένο πως αν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα του προταθεί πόστο εντός της ομάδας, ως συνδετικού κρίκου μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης.

Όπως γράφει σήμερα η Metrosport, ο Βιεϊρίνια φαίνεται πως έχει ένα δίλημμα. Για το αν πρέπει να βάλει τέλος την καριέρα του ή να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο.

Σημαντικό δέλεαρ για τον ίδιο φαίνεται πως αποτελεί η προοπτική συμμετοχής της ομάδας στο νέο Champions League, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ με τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα και θα αποτελέσει και για τον ίδιο μία ξεχωριστή στιγμή.

Υπάρχουν, παράλληλα, μία σειρά από ρεκόρ που μπορεί να σπάσει ο ίδιος και να μπορέσει να περάσει και να γράψει νέα προσωπικά ρεκόρ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αυτό το ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα, πέρα από την κουβέντα που θα γίνει και με τον Λουτσέσκου για την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*