ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Στον Α’ Γύρο με 3-0 (14’ Μπαρτόλο, 21’ Μιριτέλο, 96’ Καλτσάς) και στον Β’ Γύρο με 2-0 (37’ Μιριτέλο, 55’ Ρίτζις).

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει χτίσει μια ιδιαίτερη παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ, αφού στις 12 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο την ομάδα της Αρκαδίας δεν υπάρχει επικράτηση των Κρητικών και ο απολογισμός είναι οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες για τον Αστέρα.

Μέχρι τώρα έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για τη διαδικασία των Playouts και οι αναμετρήσεις είχαν γίνει στην έδρα του ΟΦΗ, όπου στις 8 Μαΐου 2022 είχε επικρατήσει με 1-0 και στις 22 Απριλίου 2023 είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1.

Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους και στις δύο έδρες μόλις στο ένα σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ υπήρξε και ένα 0-0 που δεν βρήκε γκολ κανένας από τους δύο.

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε πρωτάθλημα στη φετινή Stoiximan Super League και ο Βόλος κατάφερε να μείνει αήττητος στα δύο παιχνίδια, αφού επικράτησε με 1-0 στον Α’ Γύρο στην έδρα του με γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη και στις Σέρρες υπήρξε ισοπαλία με 2-2 (50’ Θυμιάνης, 59’ Δεληγιαννίδης – 45+2 Ασεχνούν, 94 Χουάν Γκαρσία).

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί και για τον θεσμό του Κυπέλλου το 2019-20 και το 2020-21, όπου ο Βόλος δεν ηττήθηκε σε καμία από τις τρεις συνολικά αναμετρήσεις και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι την πρώτη φορά και την δεύτερη με νίκη (3-1) σε μονό παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός είναι αήττητος στη διαδικασία των Stoiximan Super Leagaue Playouts, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ ο Βόλος έκανε την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο με 2-1 από τον ΟΦΗ.

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Η Κηφισιά στην παρθενική της αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ηττήθηκε στην πόλη της Ηπείρου με 4-2 για την 1η αγωνιστική. Τώρα με τον ίδιο αντίπαλο θα δώσει τον τελευταίο της φετινό αγώνα στην έδρα της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η πρώτη ομάδα απέναντι στην οποία επικράτησε στο γήπεδο της Καισαριανής, αφού η προηγούμενη είχε γίνει στη Λαμία, όπου είχε πάρει το πρώτο τρίποντο με αντίπαλο τον Ατρόμητο την 1η Σεπτεμβρίου 2023 για την 3η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις πέντε αναμετρήσεις του για τα Stoiximan Super League Playouts έχει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ η Κηφισιά επικράτησε σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά στην έδρα της έχει μια ισοπαλία με τον ΟΦΗ και μια ήττα από τον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Τέσσερις διαδοχικές νίκες γηπεδούχου υπάρχουν στις αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο και στις δύο έδρες, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει δύο, όπου και αυτή του Περιστερίου.

Αυτό αποτελεί εξαίρεση, αφού είχαν ένα σερί 24 διαδοχικών αγώνων που σημειώθηκαν μόλις έξι νίκες γηπεδούχου.

Στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει με την ομάδα του Αγρινίου γηπεδούχο υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού ο Παναιτωλικός έχει πέντε νίκες, όσες και ο Ατρόμητος, ενώ υπάρχουν και έξι ισοπαλίες.

Το αγαπημένο τους σκορ είναι το 1-1, με τις τέσσερις από τις έξι ισοπαλίες να έχουν ολοκληρωθεί με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ ο Παναιτωλικός έχει δύο νίκες με 1-0, ενώ ο Ατρόμητος δύο με 3-1.

Η 6η αγωνιστική των playouts και η 8η για τα playoffs

Σάββατο 27 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (20:00, Novasports Prime)

Βόλος-Πανσερραϊκός (20:00, Cosmote Sport 3)

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, Cosmote Sport 2)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (20:00, Cosmote Sport 4)

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime)

Παναθηναϊκός-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική των playouts

Σάββατο 11 Μαΐου

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (20:00)

Πανσερραϊκός-Κηφισιά (20:00)

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (20:00)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*