Τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ, με όπλο τη δύναμη της έδρας του, θα καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά του Conference League, εξέφρασε ο Αλί Σαμάτα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μπριζ, όμως ο διεθνής στράικερ τόνισε πως η Τούμπα θα παίξει το δικό της ρόλο και η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στους «4» της διοργάνωσης, που είναι άλλωστε ένας από τους μεγάλους στόχους της φετινής σεζόν.

«Δεν θα ήθελα αλήθεια να εστιάσω στον εαυτό μου, στην εμφάνισή μου, αλλά θα ήθελα να εστιάσω στο σύνολο, το οποίο είναι πολύ συμπαγές και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχος μας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μιλήσω για την ομάδα, δεν θα ήθελα να είμαι εγωιστής και μιλήσω για εμένα. Όλοι είμαστε οικογένεια, θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα, μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο Τανζανός φορ.

«Είναι κάτι που κάνουμε πολύ καλά σε νορμάλ συνθήκες, έλειπε κάτι στην τελευταία ενέργεια, στην τελευταία πάσα και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που φάνηκε και θα το διορθώσουμε στον επαναληπτικό αγώνα και το έχει δει ο προπονητής. Θα έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να το διορθώσουμε και να δείξουμε ότι έχουμε βελτιώσει όλα αυτά τα στοιχεία που μας έλειπαν, σκοράροντας πολλά γκολ και φτάνοντας στον ημιτελικό του Conference League. Είναι ο μεγάλος μας στόχος και μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Στην Τούμπα είναι αλλιώς. Για την ακρίβεια όλα θα είναι αλλιώς. Η ατμόσφαιρά της θα είναι το κλειδί για να πάρουμε την πρόκριση. Μπορεί να είμαι την ομάδα 8-9 μήνες, αλλά ξέρουμε τι σημαίνει το γήπεδο και η δύναμη του κόσμου και το πώς μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με την πρόκριση να κρίνεται εκεί. Θα είναι μία φανταστική ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους να ανυπομονούν, όπως άλλωστε και εμείς. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση, μπροστά στο κοινό μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*