Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα διπλό, που τον διατήρησε στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και το μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Φυσικά, στο ενδιάμεσο υπάρχει και άλλη αγωνιστική, αφού την Τετάρτη ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τη Λαμία, ενώ η Ένωση παίζει στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε, πάντως, ότι «η ομάδα σού δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να παίξει καλύτερα, γιατί υπήρχαν σημεία όπου κινδύνεψε σοβαρά. Ο έλεγχος του αγώνα είναι πολύ σημαντικός και τα λάθη πρέπει να εξαλειφθούν την ερχόμενη Κυριακή. Πρέπει να έχει πολύ διαφορετική εικόνα ο ΠΑΟΚ, ώστε να πάρει αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα, για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου».

Και πρόσθεσε: «Στο ματς με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατέβει όπως κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στην Τούμπα. Οι γραμμές πρέπει να μοιάζουν με εκείνο το παιχνίδι και όχι με το χθεσινό, παρότι κέρδισε».

Τέλος, σχολίασε και τη «βόμβα» του μπασκετικού ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Πόρτερ Τζούνιορ, κάνοντας λόγο για… τρέλα του προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλου!

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*