Ο ΠΑΟΚ έκανε κάκιστη εμφάνιση και συνετρίβη με σκορ 97-78 από την Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπορούσης», με αποτέλεσμα να κλείσει στην 9η θέση τον δεύτερο γύρο της Stoiximan Basket League.

H κακή εικόνα της ομάδας, που έφερε μάλιστα και αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών του «δικεφάλου του βορρά» που βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Στάθη Νεραντζάκη, ο οποίος επεσήμανε πως τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρουσιαζόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων για ένα ακόμα παιχνίδι. Η εικόνα τα λέει όλα, δεν χρειάζεται να πω κάποια λόγια. Πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα το μυαλό μας, η εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για τον οργανισμό. Πρέπει να παλεύουμε».

Για την διαφορετική εικόνα της ομάδας στα 2 ημίχρονα: «Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, αυτό που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση και η πικρία αυτή τη στιγμή. Συμβαίνει κάτι επαναλαμβανόμενα, έχουμε δώσει όλες τις εξηγήσεις, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε κάτι. Η εικόνα είναι απογοητευτική».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι ενόψει play-out: «Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά, θα παλέψουμε μέχρι τέλους, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*