Τον… λογαριασμό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Άρη, έστειλε στο Περιστέρι bwin ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», η ομάδα των δυτικών προαστίων θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ.

Από ‘κει και πέρα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την απαλλαγή των ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στα ματς με Μαρούσι και Παναθηναϊκό AKTOR αντίστοιχα.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003), που διεξήχθη την 16-3-2024.

Απαλλάσσεται η ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για την πράξη που της αποδίδεται, ήτοι εξ αιτίας υβριστικού συνθήματος το οποίο δεν είχε αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούσε προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896 που διεξήχθη την 16-3-2024.

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) για την πράξη που της αποδίδεται, ήτοι εξ αιτίας υβριστικού συνθήματος το οποίο δεν είχε αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούσε προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 17-3-2024».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*