Ο Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ προετοιμάστηκε κατάλληλα για τον τελικό με τη Νεα Ιωνία, έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στάθηκε στην προσπάθεια όλης της σεζόν και ζήτησε να συνεχιστούν για λίγο ακόμα οι πανηγυρισμοί και να ξεκουραστούν, ώστε να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας μεγάλος τελικός ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι, τα κορίτσια έδειξαν τρομερό πάθος και τρομερή ενέργεια. Δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε αυτό το Κύπελλο, ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας και φτάσαμε σε μία ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη.

Αξίζει ένα τεράστιο “μπράβο” στα κορίτσια, έχουν δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό το Κύπελλο δεν οφείλεται στους κόπους μίας χρονιάς, αλλά σε μία μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια. Η επόμενη ημέρα για εμάς περιλαμβάνει πανηγυρισμούς και ξεκούραση, επόμενος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο, θέλουμε το τρόπαιο για να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου συμπλήρωσε πως: «Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη για την ομάδα, βγάλαμε στο γήπεδο όλα αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε καιρό. Δείξαμε το “μέταλλό μας”, αυτή η ομάδα το άξιζε, θέλουμε μόνο τίτλους και τα καταφέρνουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*