Στη Φαμαλικάο και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Φιλίπε Σοάρες.

Στον πορτογαλικό σύλλογο παραχωρήθηκε και επίσημα ο 24χρονος μέσος, με τις δύο ομάδες να βγάζουν τη σχετική ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες στη Φαμαλικάο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ευχόμαστε στον παίκτη καλή επιτυχία στην επιστροφή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα», αναφέρει ο ΠΑΟΚ για τον μέσο τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 από τη Μορεϊρένσε. Ο Σοάρες έχει αγωνιστεί σε 44 ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει μόλις τρεις συμμετοχές στα προκριματικά του Conference League.

Πιο μακροσκελής η ανακοίνωση της Φαμαλικάο, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του νέου της παίκτη στο σάιτ της.

«Η επιστροφή στην Πορτογαλία ήταν στα σχέδιά μου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές όταν προέκυψε το ενδεχόμενο να υπογράψω στη Φαμαλικάο», δήλωσε και πρόσθεσε: «είναι ένας σύλλογος, τον οποίοι πολλοί βλέπουν με ενδιαφέρον και ο οποίος έχει πάντα σπουδαίους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπώ έναν σύλλογο που αναπτύσσεται και ο οποίος έχει δείξει ότι έχει πολλές δυνατότητες».

Παράλληλα, ο Σοάρες ανέφερε: «Είναι ένας σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Είχα ήδη την ευκαιρία να παίξω στο γήπεδό της και θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο είχα μείνει έκπληκτος με την θέρμη που δείχνει ο κόσμος για τον σύλλογο. Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί στην άνευ όρων υποστήριξή της από τον κόσμο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*