Don't Miss

Μετά από δύο εβδομάδες κενό, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πάτρας επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για το Basketball Champions League, με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Ο «δικέφαλος του βορρά», αρχικά, υποδέχεται την Μπενφίκα (19:30, COSMOTE SPORT 7) στο «Παλατάκι», θέλοντας να κάνει ισχυρό βήμα πρόκρισης και να συνεχίσει για την πρωτιά του ομίλου.

Οι Θεσσαλονικείς, με ρεκόρ 2-1, έχουν βάλει καλές βάσεις στον όμιλο με νίκες κόντρα σε Χάποελ και Γαλατάσαραϊ, ωστόσο η ήττα από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία ήταν ένα… πισωγύρισμα. Πλέον, η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» μαζί με τον κόσμο της, καθώς με νίκη θα βρίσκεται πλέον μια… ανάσα από την πρόκριση.

Το καλό νέο για τον ΠΑΟΚ είναι πως θα έχει δύο επιστροφές, καθώς Μάικλ Γκίλμορ και Λαουρίνας Μπελιάουσκας έχουν επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά. Αμφίβολος παραμένει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Προμηθέας, από την άλλη, έχει πιο δύσκολο έργο, αφού φιλοξενείται στο Βίλνιους από τη Ρίτας (21:15, COSMOTE SPORT 4), όντας έτοιμος να «καθαρίσει» οριστικά την πρόκριση.

Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ 2-1, με την ουραγό Οπάβα να βρίσκεται στο 0-3. Με νίκη, επομένως, του Προμηθέα και ήττα των Τσέχων, η πρόκριση στην τριάδα θα εξασφαλιστεί οριστικά, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να παίζει μετά εντός έδρας με την Ντιζόν για την «πρωτιά».

Ο Προμηθέας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, και έχει μπροστά του μια ομάδα την οποία εντός έδρας είχε κερδίσει δύσκολα με σκορ 78-76. Μάλιστα, το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» επί του Άρη, ενώ η Ρίτας ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας εντός έδρας από τη Γουλβς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*