Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Παρασκευή χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με το Περιστέρι bwin στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την τρίτη θέση της Basket League το Σάββατο, με τον Φώτη Τακιανό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι, τόνισε πως: «Ξεκινάμε τη σειρά των αγώνων μας με το Περιστέρι bwin και, σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσους υποστηρίζουν ότι η τρίτη θέση δεν έχει μεγάλη σημασία, θα έλεγα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας.

Θέλουμε να τη διεκδικήσουμε και να την κατακτήσουμε. Θα έχουμε δύσκολο έργο σε αυτή την προσπάθεια. Το Περιστέρι bwin είναι μία ομάδα που χαρακτηρίζεται από ποιότητα και σταθερότητα από την αρχή της σεζόν. “Χτίστηκε”, άλλωστε, για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους και έφτασε ως εδώ, έχοντας ‘βάθος’ στο ρόστερ.

Εμείς, από την άλλη, μέσα από την διαδικασία της εξέλιξης της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας τους μικρούς στόχους που βάζαμε κάθε φορά, φτάσαμε σε αυτό το σημείο και, με την ίδια σοβαρότητα που μας έβαλε στην τετράδα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτή την σειρά των αγώνων. Θα είναι “κλειδί” για την εξέλιξη των αγώνων η προσπάθειά μας να περιορίσουμε τον uptempo ρυθμό που θέλουν να επιβάλλουν οι περιφερειακοί παίκτες του Περιστερίου, οι οποίοι ορίζουν συνήθως και το παιχνίδι της ομάδας τους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*