Το (άμεσο) μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου μακριά από τον ΠΑΟΚ βλέπουν στην πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του «prosport», ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε εκτίμησε ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια το φετινό καλοκαίρι. Βασίζοντας αυτήν την εξέλιξη στο ότι ο Λουτσέσκου ολοκλήρωσε και τη δεύτερη σεζόν μετά την επιστροφή του στους Θεσσαλονικείς χωρίς τρόπαιο και βλέποντας την ομάδα του να τερματίζει τέταρτη στο πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα πρόσθεσε, από τη μία, ότι πιθανός προορισμός του Λουτσέσκου θα μπορούσε να αποτελεί η επιστροφή του στη Σαουδική Αραβία. Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος τεχνικός ανάμεσα στις δύο παρουσίες του στον ΠΑΟΚ είχε προπονήσει την Αλ-Χιλάλ, ενώ το όνομά του έχει γραφτεί για την Αλ-Αχλί.

Από την άλλη, στη συζήτηση που έγινε στην εν λόγω εκπομπή υποστηρίχθηκε ότι άτομα του στενού κύκλου του Λουτσέσκου -συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, Μιρτσέατον είχαν συμβουλεύσει το 2021 να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*