Το τρίτο ραντεβού για τους τελικούς της Volley League δίνουν απόψε (25/04, 19:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», σε ένα πολύ κρίσιμο και κομβικό ματς ως προς την έκβαση του τίτλου!

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1 της σειράς με 3-1 σετ, ο ΠΑΟΚ, έφερε στα ίσα τους τελικούς το βράδυ του Σαββάτου (23/04), επικρατώντας σε ένα απίθανο ματς 3-2 σετ στο Κλειστό της Πυλαίας.

Με οδηγό τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και την αντίδραση που έβγαλαν στο 4ο σετ στο Παλατάκι, εκεί όπου παρά το γεγονός πως βρέθηκαν με την πλάτη στον… τοίχο, κατάφεραν και έστειλαν το ματς στο τάι-μπρέικ, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μια πολύ καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους παίρνοντας προβάδισμα τίτλου.

Μιλώντας για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, τόνισε πως: «Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι της σειράς και προφανώς ανυπομονούμε να βρεθούμε στο γήπεδο. Θα χρειαστούμε ένα καλό συνδυασμό, συγκέντρωσης και ανταγωνισμού και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας για να παίξουμε μαζί τους και θέλουμε να στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε».

Από την άλλη τώρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά», ταξίδεψε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1. Στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι άλλος από το να κάνει το μπρέικ στη σειρά και να πάρει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενόψει φυσικά και του Game 4 στην Πυλαία.

Αναφορικά με το αποψινό ντέρμπι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στο σάιτ της ομάδας: «Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι ότι ισοφαρίσαμε την σειρά, και ό,τι και αν συμβεί στο τρίτο παιχνίδια, θα παίξουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πω πως προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του θεάματος, μαζί με τους παίκτες μου πρωτίστως, και αφετέρου με τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς βλέπουμε βόλεϊ υψηλοτάτου επιπέδου. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο στο να προσπαθούμε για το καλύτερο. Στον δεύτερο τελικό, όλοι οι παίκτες είχαν συνεισφορά στη νίκη, με τον ήρωα μας να είναι ο Βαν Ντεν Ντρις, ο οποίος έπαιξε τραυματίας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος φέτος, τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό για το ελληνικό βόλεϊ. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα ήρεμοι, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, και με το αποτέλεσμα θα φανεί αν θα είμαστε χαρούμενοι ή όχι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*