Ντέρμπι τίτλου πράξη δεύτερη!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τίθενται απόψε αντιμέτωποι (19:30, EPT3, sport-fm.gr) στο κλειστό της Πυλαίας για τον δεύτερο τελικό της Volley League ανδρών.

Οι δύο ομάδες μετά την πρόσφατη συνάντηση τους στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στην οποία η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-1 σετ, ετοιμάζονται για μια σπουδαία μονομαχία η οποία θα αποδειχθεί κομβικής σημασίας για την έκβαση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να αποκτήσει ψυχολογικό αποτέλεσμα, έχοντας ως οδηγό το νικηφόρο σετ του πρώτου τελικού στο οποίο έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου στον οποίο και επικράτησε 3-1 κατακτώντας για τέταρτη διαδοχική σεζόν το τρόπαιο. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι, δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια λάθη και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα αήττητο σερί τριών μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι διότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει στο ρόστερ της παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω βρισκόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε ήρεμοι στις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με την δυναμική στήριξη των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη νίκη η οποία θα τον φέρει ένα βήμα από τον τίτλο μετά και την επιβλητική επικράτησε στον πρώτο τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και έχουν ως επιπλέον κίνητρο την πρώτη νίκη τους στην Πυλαία τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δήλωσε για το ματς:

«Είναι το δεύτερο ματς των τελικών των πλέι οφ, είναι πολύ σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100% μας, για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι, ότι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».

Aυτή θα είναι η πέμπτη συνολικά αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν με τις νίκες να είναι μοιρασμένες, ενώ θυμίζουμε ότι πρωταθλητής θα αναδειχθεί εκείνος που θα μετρήσει τρεις νίκες στους τελικούς.

Παρακολουθήστε τα highlights του πρώτου τελικού:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*