Θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε άλλον έναν τελικό και παράλληλα μίλησε για το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα στη Live Sport

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο συμμετέχει στον τελικό του Κυπέλλου και διεκδικεί τρόπαια. Πετύχαμε αυτό τον στόχο, να προκριθούμε δηλαδή στον τελικό, και έχουμε μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Όμως αυτή τη στιγμή, μετά την πρόκρισή μας, πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ που ακολουθούν, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο».

Για το μέλλον του και τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιό του: «Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό μου, μόνο την ομάδα μου και τις υποχρεώσεις που έχει στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου. Όταν τελειώσει η σεζόν, τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω κρύψει τι θέλω και πόσο αγαπώ την ομάδα. Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Το σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και να πάρουμε ξανά το Κύπελλο».

Για το θέμα που υπάρχει με την έδρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου: «Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, ούτε να κρίνω κάποιον ή κάποιους, ίσως θα ήταν άδικο σε μία τέτοια περίπτωση. Όμως σε γενικές γραμμές, αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Από την έναρξη της σεζόν θα έπρεπε να γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο τελικός και σε ποια έδρα θα πραγματοποιηθεί. Δεν είμαστε μαριονέτες να πούμε ότι θα παίξουμε στις 20, ή στις 24, ή στις 27 του μήνα. Έπρεπε να γνωρίζουμε από την αρχή της σεζόν πότε θα γίνει, πού θα γίνει και να μην φθάνουμε στο σημείο που έχουμε βρεθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως και να έχει είναι μία κατάσταση αρνητική για τις ομάδες όλη αυτή».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*