Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να σχολιάζει την πρόκριση στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιπλέον, ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου τόνισε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αρνητική στο να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

«Είναι πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ το θέλει πολύ και τα καταφέρνει. Επί Λουτσέσκου δεν έχει χάσει διπλό παιχνίδι. Το φετινό για μένα είναι διαφορετικό γιατί όπως κυλάει η χρονιά είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει έναν βατό καλοκαιρινό δρόμο. Για μένα αν πάει έτσι αν βγει τέταρτος και πάει να τα παίξει όλα για όλα στη μια βραδιά με την ΑΕΚ βαραίνει πολύ το παιχνίδι αυτό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το πρωτάθλημα:

«Με τόσους νέους παίκτες για να κάνει την υπέρβαση πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια και δεν είναι καθόλου εύκολο στο πρωτάθλημα. Το ματς σήμερα ήταν διαδικαστικό το μυαλό ήταν στην άδεια που θα πάρουν, δεν είχαν την ορμή να πάρουν τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική Λαμία. Αποδείχθηκε ότι δεν έχει εύκολο γκολ, δεν το κυνήγησε και τόσο πολύ σήμερα. Οι παίκτες έχουν τρεις ημέρες ρεπό και από Δευτέρα επιστρέφουν στο γήπεδο».

Ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ: «Ο δρόμος για να παρθεί η απόφαση φάνηκε, αν από το ΟΑΚΑ δοθεί θετική απάντηση η ΕΠΟ είναι αναγκασμένη να ρωτήσει τον ΠΑΟΚ γιατί θα γίνει υπέρβαση στην προκήρυξη. Θα παίξει στο ΟΑΚΑ με κόσμο ή στον Βόλο χωρίς κόσμο; Ο ΠΑΟΚ είναι αρνητικός στο ΟΑΚΑ γιατί δεν θα βρεθούν οι δικοί του οπαδοί πάλι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*