Ο Λευτέρης Δούκας πήρε θέση με ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στη συνέντευξή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κατά του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αφήνει και αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Άρη, λέγοντας: «Θεωρεί ύποπτο να γευματίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με παράγοντες, παραδεχόμενος, ωστόσο, πως επικοινωνεί τακτικά μαζί του. Προφανής ο στόχος να επιβάλλει την αποκλειστικότητα των επισκέψεων στον χορηγό του, τακτικό θαμώνα ΕΠΟ (πάντα με την απαραίτητη συνοδεία)».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λευτέρης Δούκας:

Ο γαμπρός-influencer, κατά περίσταση fashion icon, που στον ελεύθερο χρόνο του υποδύεται τον παράγοντα, χαρακτήρισε την ομάδα που στους αγώνες της νομίζεις πως καταργήθηκε το VAR, ως την πιο ευνοημένη. Θεωρεί ύποπτο να γευματίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με παράγοντες, παραδεχόμενος, ωστόσο, πως επικοινωνεί τακτικά μαζί του. Προφανής ο στόχος να επιβάλλει την αποκλειστικότητα των επισκέψεων στον χορηγό του, τακτικό θαμώνα ΕΠΟ (πάντα με την απαραίτητη συνοδεία). Ίσως πάλι, θέλησε να καλοπιάσει τους συνδεσμίτες-στηρίγματά του, που από χεικροτητές άρχισαν να καταρτίζουν 11άδες απαιτώντας μέχρι και απομάκρυνση στελεχών. Ας δείξουμε κατανόηση πάντως, είναι βαρύ όταν μετά από αλλεπάλληλες κατακτήσεις τίτλων «Χ στην Τούμπα», φέτος ακόμα και στην έδρα τους, να μένουν με ακτινίδια στο χέρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*