Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Τρίτη στην Πυλαία άρχισε με την ανάλυση του Περιστερίου bwin, αντιπάλου του «Δικεφάλου» την ερχόμενη Πέμπτη για τα προημιτελικά του f8 του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα του Άρη Λυκογιάννη ξεκίνησε με βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

O Τζείλεν Ράιλι, μιλώντας μετά το τέλος της προπόνησης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του ίδιου και του ΠΑΟΚ στο Final 8, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε για πρώτη φορά οκτώ ομάδες σε ένα νησί και θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κάνουμε ωραία πράγματα. Ανυπομονώ για να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά».

Ο Αμερικανός γκαρντ κατέκτησε τα δύο προηγούμενα χρόνια το Κύπελλο σε Λετονία και Πορτογαλία και λέει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη υπόθεση το Κύπελλο για κάθε ομάδα. Και είναι πάντα μία εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος. Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Περιστέρι, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Είχαμε δύο αναμετρήσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν πήγαν καλά για μας, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε την ποιότητά μας και να περάσουμε. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και για αυτό θα τα δώσουμε όλα».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης για το Ηράκλειο και το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα «Δύο Αοράκια». Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμμετέχουν οι: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Jordan Sibert, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Nate Renfro

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*