Δύο σημαντικούς βαθμούς έχασε ο ΠΑΟΚ χθες στην Τρίπολη, εκεί όπου μέχρι το 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα ήταν μπροστά με 2-0 στο σκορ και στις καθυστερήσεις δέχθηκε δύο γκολ.

Σαν σε… επανάληψη του αντίστοιχου αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα, όταν οι Αρκάδες ήταν μπροστά με 2-0 στο σκορ και σε 16 λεπτά οι Θεσσαλονικείς έφεραν το ματς στα ίσα (στο 81’ ο Κούρτιτς και στο 90+7’ ο Ολιβέιρα).

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ την «πατάει», ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του και θα μπορούσε να αποδράσει με τρεις πολύτιμους βαθμούς από δύσκολη παραδοσιακά έδρα για εκείνον.

Η αρχή είχε γίνει στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όταν οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ των Διαμαντή.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στη Λιβαδειά, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγείτο με γκολ του Νάρεϊ από το 73’, αλλά ο Μπελμόντε ισοφάρισε σε 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι παίκτες «πλήρωσαν» χθες την έλλειψη συγκέντρωσης, αφού μέσα σε τρία λεπτά, πέταξαν στα… σκουπίδια μία δική τους νίκη και ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 2-2 στο φινάλε της αναμέτρησης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*