Μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, novasports). Μια έδρα όπου οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έφεραν ισοπαλίες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε και μόνο ο Άρης κατάφερε να περάσει έστω και με μεγάλα ζόρια.

Ο Αστέρας Τρίπολης «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας, καθώς επίσης και τους τραυματίες Μουνάφο και Μπαρτόλο για το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε κι αυτός στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στη Λαμία αναβλήθηκε και έτσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκούραστη. Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση με 43 βαθμούς, ισόβαθμος με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κοτάρσκι δεν ταξίδεψε με τους υπόλοιπους παίκτες στην Τρίπολη λόγω ίωσης, ενώ, εκτός μάχης είναι επίσης και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες – Αλάγκμπε, Σανταφέ – Γκαρντάφσκι, Κρέσπι, Σίτο – Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς – Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Ντάντας, Αουγκούστο – Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Σινιοράκης, Σάββας

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*