Για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη (0-3) επί του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Η εξέλιξη της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι το καμάρι του ΠΑΟΚ. Πάντα το αποτέλεσμα παίζει ρόλο. Έδωσαν μάχη ακόμα και με τους εαυτούς τους για να συγκεντρωθούν σε αυτό το πλάνο το οποίο είναι στην εξέλιξή του. Να δούμε πως θα διαχειριστεί παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας. Από τη διακοπή και μετά ο ΠΑΟΚ παίζει σωστά και καλά, αλλά δεν ξέρω που θα φτάσει γιατί έχει χάσει έδαφος. Έχει μερικούς παίκτες αναντικατάστατους, εδώ που έχει φτάσει με αποκορύφωμα το ντέρμπι, όλοι το χαίρονται, όλοι έχουν ένα όραμα.

Το ματς της Πέμπτης πρέπει να το αξιοποιήσει, δεν επιστρέφει κάποιος που απουσιάζει. Αύριο στην προπόνηση επιστρέφει ο Φελίπε Σοάρες, αναμένεται να μπει στην αποστολή αλλά δεν θα παίξει, θα μπει για το ματς της Δευτέρας όπου θα λείψει ο Ντόουγκλας που θα εκτίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τα μεταγραφικά είπε: «Μεταγραφικά θα κάνει μεγάλη προσπάθεια τις όποιες κινήσεις να μην επηρεάσουν τα αποδυτήρια. Ο Λάριν απάντησε αρνητικά, θα δούμε αν θα βρεθεί κάτι άλλο γιατί ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν φορ».

Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*