Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ νίκησε μια καλή ομάδα που έχει δεύτερο πλάνο, θεωρεί πως έχασαν το μυαλό τους στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους «16», γιατί την αξίζουν, στάθηκε στη διαφορά που κάνει η απόδοση των Χαντς, Ράιλι και Φράνκε, αναφέρθηκε στην απόδοση του Φόστερ και στάθηκε στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Αναλυτικά: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη γυναίκα μου, που έχει τα γενέθλιά της. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη και καλή ομάδα. Έχει πάντα ένα δεύτερο πλάνο. Μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε 12 πόντους διαφορά. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και επηρέασε την άμυνά μας, η οποία, όμως, εξελίχθηκε στην πορεία του αγώνα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δώσαμε απαντήσεις, όμως, σε όσους λένε ότι όταν το ματς κρίνεται στο τέλος δεν μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξανά στη Λιθουανία, με δύσκολη ατμόσφαιρα, μας περιμένει πάλι ένα μεγάλο ταξίδι. Αξίζουν και οι δύο ομάδες να βρεθούν στους “16”, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε.

Μοναδικός μας στόχος, όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, ήταν να είμαστε δυναμικοί και να περάσουμε στους “8” του Κυπέλλου. Τίποτα άλλο. Το ζήτημα της ενέργειας είναι πολύ σημαντικό, ενόψει της συνέχειας, με ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι στο Βίλνιους».

Για το παιχνίδι της ομάδας: «Όσο οι τρεις μας γκαρντ (Χαντς, Ράιλι, Φράνκε) βελτιώνουν το παιχνίδι τους και όσο φτιάχνουν τις καταστάσεις για τους διπλανούς τους, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες επιθετικά και οι υπόλοιποι κι, έτσι, μπορούμε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι».

Για τον Φόστερ: «Δεν πήγε κάτι λάθος. Είναι παίκτης επιπέδου. Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και στην τρίτη περίοδο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είχαμε έναν εκνευρισμό. Στο τέλος, άλλαξε το παιχνίδι με την άμυνα του Καμπερίδη πάνω του και τις βοήθειες πάνω του. Ήταν πολύ σημαντικό και κομβικό αυτό για να ‘γυρίσει’ το παιχνίδι».

Ενώ για τον Σλαφτσάκη, σημείωσε πως: «Ο χρόνος του περιορίστηκε, γιατί χτύπησε. Παρασύρθηκε στη συνέχεια και αυτός από το τρίτο κακό μας δεκάλεπτο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*