Νωρίς νωρίς το πρώτο ντέρμπι για το 2023 στη Super League 1, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στις 20:00 (Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την γκέλα ενάντια στον Ατρόμητο και θέλουν όχι απλά να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλά να αδράξουν και την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τρεις βαθμούς την ΑΕΚ, όπως έκανε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της Ένωσης στους Ζωσιμάδες.

Και οι «κίτρινοι» από τη μεριά τους έχουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και σε περίπτωση νίκης, να προσπεράσουν τον Βόλο στην 5η θέση – μειώνοντας παράλληλα στον πόντο από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Και οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από δυνατά σερί, έξι ματς δίχως ήττα και επτά αντίστοιχα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη αλλά και γκολ υπέρ στα πέντε τελευταία ντέρμπι ενάντια στον συμπολίτη!

Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Κούρτιτς και Τσαούση, ενώ ο Άλαν Πάρντιου πορεύεται δίχως τους Πάλμα και Ενκουλού – με τον Νταρίντα από την άλλη να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή.

Οι αποστολές



ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ντάντας, Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ , Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Γκαρσία, Ετέμπο, Νταρίντα – Ιτούρμπε, Γκρέι, Μαντσίνι

Διαιτητής: Μπόγκναρ

Βοηθοί: Μπούζας, Κόμπορ

4ος: Παπαδόπουλος

VAR: Ψαρρής, Μάνταλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*