Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από όλη τη δουλειά που έγινε στη διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο και από τη χημεία που απέκτησαν οι παίκτες του «Δικεφάλου», θεωρεί πως οι συνεχόμενες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, πιστεύει πως δεν συγκρίνεται η προετοιμασία στη Μεγαλόνησο με την καλοκαιρινή στην Ολλανδία και πως δεν θα αλλάξει κάτι στη διαχείριση των παικτών του, ενώ διαπίστωσε πως οι τελευταίοι βρίσκονται τώρα στο καλύτερο επίπεδο για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο αυτό το διάστημα:«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η οργάνωση ήταν πολύ καλή, είχαμε αρκετό χρόνο για να προπονηθούμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τον ρυθμό και τη δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα: «Δουλέψαμε σε πολλά διαφορετικά κομμάτια. Είναι διαφορετική η προετοιμασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως δουλέψαμε κι από το πως κύλησαν τα πράγματα εδώ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χημεία που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Προσπέρασαν τη δυσκολία να έχουν προπόνηση και αγώνα κάθε μέρα. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα επίσημα τώρα και αυτό είναι κέρδος».

Για τη σημασία των νικών με μεγάλη διαφορά: «Δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες χαρούμενους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Για τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προετοιμασία στην Ολλανδία: «Είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Το καλοκαίρι, έχοντας παίκτες που δεν ξέρουν που βρίσκονται, δεν ξέρουν εμάς και τους συμπαίκτες τους, μετά από πέντε μήνες καταλαβαίνουν πολύ διαφορετικά τους πάντες. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά».

Για την κατάσταση του Αουγκούστο: «Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο…».

Για τη διαχείριση μιας κατάστασης με προετοιμασία στα μέσα της σεζόν: «Νομίζω πως δε θα δούμε κάτι διαφορετικό. Είναι λίγο μεγαλύτερη διακοπή από αυτή των γιορτών. Όλες οι ομάδες έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνουμε κι εμείς που πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τη δυναμική που βγάζει η ομάδα αυτή τώρα, σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Νομίζω ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Το ποδόσφαιρο είναι μία συνεχόμενη δυναμική. Πρέπει να βοηθάμε τους παίκτες που δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση νωρίτερα για να βρουν τη δυναμική που είναι συνεχόμενη σε όλη τη σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*