Από καλύτερη αφετηρία ξεκινά ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη μίνι προετοιμασία συγκριτικά με την προετοιμασία του καλοκαιριού επεσήμανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου του φιλικού αγώνα με την Ασντοντ.

«Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βελτιώσουμε πράγματα στη λειτουργία μας για να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου», δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η ομάδα ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις πλέον έναντι του καλοκαιριού:

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα το καλοκαίρι, τελείως διαφορετικά τώρα. Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε αυτά τα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετική κατάσταση, αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για γκρουπ 11-12 ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε, τώρα μιλάμε για μεγαλύτερο αριθμό που έχουν προσαρμοστεί και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε», ανέφερε και κατέληξε σχετικά με το φιλικό:

«Είδαμε πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που διατηρήσαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μία καλή προπόνηση αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*