Ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα της Α1 πόλο ανδρών, έκανε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με σκορ 11-10 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, με την ομάδα της Ριζούπολης να σημειώνει την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πέτυχε την πέμπτη του νίκη, ανέβηκε στους 15 βαθμούς και παραμένει στην τετράδα του β’ ομίλου.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, και πήραν προβάδισμα 0-3. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 1-3, προσπάθησε να πλησιάσει κι άλλο όμως δεν τα κατάφερε και έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε πέτυχε ένα σερί τεσσάρων τερμάτων και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Ο Μιλάρντοβιτς μείωσε σε 2-3, αμέσως μετά ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 3-3, ο Μιλάρντοβιτς με το ακόμα ένα προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-3 και ο Τσολακούδης έγραψε το 5-3. Μετέπειτα οι Σμυρνιώτες κατάφεραν να βρουν ένα τέρμα και το δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα τελείωσε με 5-4.

Στο τρίτο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν. Οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν ένα δικό τους σερί τριών τερμάτων και πήγαν το σκορ στο υπέρ τους 5-7. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είχαν απάντηση με τον Καλαργυρό να μειώνει σε 6-7 και στην συνέχεια ο ίδιος να γράφει το 7-8. Στη συνέχια, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 8-8 με γκολ του Κούπμαν και μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ με τον Καπράγκο να γράφει το 9-8, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο και πιο σημαντικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε με την ίδια αποφασιστικότητα. Ο Κούπμαν έκανε το 10-8, ενώ ο Μιλάρντοβιτς ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα κάνοντας το 11-8. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε τελικά με 11-10, αφού ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει όχι όμως να διεκδικήσει τελικά τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-4, 9-8, 11-10

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*