Νικηφόρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία, η οποία επικράτησε 5-1 σε φιλικό με το Μπαχρέιν. Μάλιστα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε βασικός ως δεξί μπακ-χαφ, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να τον αντικαθιστά με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, βοηθούμενη κι από τις αλλαγές του, φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο να έχει ολοκληρωθεί στο 1-1. Ο Τάντις άνοιξε το σκορ στο 8′, με τον Χιλάλ να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι στο 15′.

Στο 50′ ο Τάντιτς, μετατρέποντας σε ασίστ την πάσα του νεοειλθόντα Βλάχοβιτς, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Σερβία, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (51′) άλλαξε ρόλους με τον επιθετικό της Γιουβέντους για το 1-3. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, χάρη στα τέρματα των Τζούρισιτς (87′) και Γιόβιτς (89′).

Η σύνθεση της Σερβίας: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ζίβκοβιτς (51′ Βλάχοβιτς), Μιλένκοβιτς (79′ Εράνκοβιτς), Πάβλοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μίτροβιτς (46′ Λάζοβιτς), Ίλιτς, Γκουντέλι, Τάντιτς (60′ Ντούρισιτς), Γιόβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (60′ Γκρούγιτς).

Να σημειωθεί ότι η Σερβία βρίσκεται στον 7ο όμιλο του Παγκόσμιου Κύπελλου μαζί με τις Βραζιλία, Ελβετία και Καμερούν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*