Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον πρώτο κύκλο του πρωταθλήματος με νίκη επί του Βόλου και ο Νέλσον Ολιβέιρα εξέφρασε την ικανοποίησή του, τόσο για την ομάδα του, όσο και για την προσωπική του εικόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το αν όλα δείχνουν μα είναι καλύτερα στον ΠΑΟΚ πλέον: «Αισθάνομαι καλά, μετά από έναν τραυματισμό είναι δύσκολα όταν επανέρχεσαι, τόσο εγώ όσο και η ομάδα βρίσκουμε τον εαυτό μας. Σκοράραμε 8 γκολ χωρίς να δεχθούμε, είμαστε σε καλό μομέντουμ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έχουμε κάποιες μέρες για ξεκούραση, θέλουμε όταν επιστρέψουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Για το αν προβληματίζεται για το ενδεχόμενο η διακοπή να επηρεάσει την ομάδα: «Είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα, γενικά βρήκαμε τη φόρμα μας, αρχίσαμε να επικοινωνούμε καλύτερα, η ομάδα έδεσε και δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τη διακοπή. Να είμαστε με την ίδια νοοτροπία όταν επιστρέψουμε βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας».

Για το προσπέρασμα στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ με καθαρή νίκη απέναντι στον Βόλο: «Έχουμε την ποιότητα και το υλικό για να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις, ξέρουμε ότι είμαστε μακριά από την κορυφή αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια και τα ντέρμπι που έχουν όλοι να παίξουν. Είναι εύκολο να χαθούν βαθμοί και δεν έχουμε φτάσει ταβάνι. Είναι όλα ανοιχτά και εμείς θα παλέψουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*