Μία ακόμη αγωνιστική της Super League 1 έφτασε στο τέλος της και το sport-fm.gr καταγράφει τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στα ματς που έγιναν μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης.

Επιλέχτηκε σχηματισμός 4-3-3, με μερικούς παίκτες να βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και άλλους να κάνουν…ντεμπούτο!

Τερματοφύλακας: Αλμπέρτο Μπρινιόλι (Παναθηναϊκός)


Ασφαλώς αυτή τη φορά δεν είχε τόση δουλειά όση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ιταλός τερματοφύλακας κράτησε ξανά το μηδέν στο ματς με τον Παναιτωλικό, έχοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μόρσεϊ και Νταγκό. Ένα ακόμη clean sheet, μία ακόμη νίκη, μία ακόμη παρουσία στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

Δεξί μπακ: Θανάσης Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

Ήρωας από το πουθενά για τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης – και πρώτο του μετά από δύο σεζόν. Εκτός του τέρματος που πέτυχε, ο Έλληνας μπακ χαφ είχε συνολικά καλή παρουσία και δείχνει ανεβασμένος.

Στόπερ: Δημήτρης Χατζηϊσαΐας (Ατρόμητος)


Σε μία πολύ καλή βραδιά για την άμυνα του Ατρομήτου, ο έμπειρος σέντερ μπακ ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του Γκάρι Κόλμαν στη νίκη ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν δε αυτός που άνοιξε τον δρόμο για το επιτυχές αποτέλεσμα με σουτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στόπερ: Μπαρτ Σένκεφελντ (Παναθηναϊκός)


Σε πολύ καλό βράδυ βρέθηκε ο Ολλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, που συνέβαλε τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ένα ακόμα… μηδέν στην άμυνα. Ο Σένκεφελντ καθάρισε όποτε χρειάστηκε, ενώ παράλληλα ήταν άψογος στις μεταβιβάσεις του.

Αριστερό μπακ: Ράφα Σοάρες (ΠΑΟΚ)


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ μπαίνει στους κορυφαίους έντεκα της αγωνιστικής. Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον ανεβασμένο αμυντικό, που μέτρησε νέα ασίστ, εκ νέου για το 1-0 της ομάδας του! Στα καλύτερά του ο Ράφα…

Κεντρικός χαφ: Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ)

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και αγωνιζόμενος σε περιφερειακό ρόλο πίσω από τον Γκαρσία, κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ στο 3-0 επί του ΟΦΗ. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Μάνταλου, που ωστόσο σταμάτησε… απότομα λόγω ενοχλήσεων στο 70’. Ασφαλώς χρησιμοποιήθηκε στη γραμμή κρούση, ωστόσο για τις ανάγκες του συστήματος θα τον φέρουμε μερικά μέτρα πιο πίσω…

Κεντρικός χαφ: Μίγιατ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ)


Μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση από τον Σέρβο μέσο, που βρισκόταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις της ΑΕΚ ενάντια στον ΟΦΗ. Σημείωσε, φυσικά, και ένα εξαιρετικό γκολ και γενικώς ήταν ένας από τους κορυφαίους της Ένωσης στο άνετο 3-0 κόντρα στους Κρητικούς.

Επιτελικός χαφ: Χάμες Ροντρίγκες (Ολυμπιακός)


Απλά απολαυστικός ο Κολομβιανός στο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Λιβαδειά. Μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ο Χάμες βρισκόταν πίσω από κάθε φάση των νικητών και παραλίγο να καταγράψει και ασίστ στο 82’, όταν τροφοδότησε τον Μπακαμπού και εκείνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Οι δε μπαλιές του από τα άκρα, ήταν όλα τα λεφτά…

Αριστερό εξτρέμ: Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)


Μεγάλο ματς από τον… μικρό του ΠΑΟΚ! Ο νεαρός εξτρέμ ήταν υπέροχος στο 3-0 επί του Ιωνικού στη Νίκαια, μετρώντας μία ασίστ και έχοντας συμμετοχή και στα άλλα δύο γκολ της ομάδας του. Δεν ήταν τυχαία η αποθέωση που γνώρισε μόλις αντικαταστάθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεξί Εξτρέμ: Λούις Πάλμα (Άρης)


Πιθανότατα ο MVP της αγωνιστικής! Πράματα και θάματα από τον εξτρέμ του Άρη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στο ξέσπασμα και το 5-0 ενάντια στη Λαμία. Χατ τρικ και μία ασίστ από τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;



Σέντερ φορ: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (Βόλος)


Κέρδισε το… νήμα τη θέση του σέντερ φορ από τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Σέρβος επιθετικός του Βόλου σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 2-1 ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε δυναμικά στα γκολ, με τους Βολιώτες να έχουν 3-1-0 στους αγώνες που έχει βρει δίχτυα ο Οζέγκοβιτς…

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 12ης αγωνιστικής

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*