Καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε ακόμα και έξι πόντους περισσότερους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απουσία των Νάρεϊ και Κούρτιτς, αλλά και στην επιστροφή του Μιχαηλίδη στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπάρχει πίεση λόγω της μεγάλης διαφοράς από την κορυφή: «Η αλήθεια είναι πως πίεση μπορεί να υπάρχει και από τη μια μεριά αυτό είναι φυσιολογικό. Έχουμε δώσει δέκα παιχνίδια και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δείξαμε το κακό μας πρόσωπο. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που δείξαμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε έξι βαθμούς περισσότερους σε παιχνίδια που χάσαμε από τις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά σημαντικούς βαθμούς. Αν τους είχαμε σίγουρα θα μας έδιναν μια άλλη δυναμική. Αλλά ως προπονητής πρέπει να σημειώσω πως όλο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό καθώς έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος πως θα έρθει η σταθερότητα στην ομάδα».

Για την απουσία Νάρεϊ και Κούρτιτς που έχουν 7 από τα 11 γκολ: «Μπορεί να έχουμε κάποιες απουσίες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα με τον τρόπο αυτό. Όταν μια πόρτα ανοίγει μια άλλη κλείνει, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους και είναι έτοιμοι και να αποδείξουν πράγματα και αυτό περιμένω να κάνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για την επιστροφή Μιχαηλίδη:«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του και είχε μια ατυχία που συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Αλλά είναι ισχυρή προσωπικότητα, ταλαντούχος παίκτης και ξέρω ότι θα δουλέψει σκληρά και είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*