Για το Game 1 της Φάσης των «64» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Volley Nafels από την Ελβετία, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 (Cosmote Sport 9, sport-fm.gr), στο PAOK Sports Arena! Ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν, έχοντας μπροστά του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα του.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, ο οποίος άλλαξε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ, μπαίνει στη νέα σεζόν έχοντας ως στόχο να τα δώσει όλα σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες θα συμμετάσχει. Απέναντι του, η Volley Nafels, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδι την φετινή σεζόν, έχοντας μία νίκη και δύο ήττες.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:



ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Για το Game 1 κόντρα στην Volley Nafels, ο προπονητής της ομάδας, Γίοσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, και είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε, συμπεριλαμβανομένου και του Challenge Cup. Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία μας. Μπαίνουμε σε αυτή τη σειρά αγώνων ως φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αντίπαλοι, και για αυτό δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η νίκη. Πιστεύω στη νίκη και στην πρόκριση μας στον επόμενο γύρο του θεσμού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*