Ένα δείπνο με στόχο την συσπείρωση του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, μεταξύ των Γιώργου Σαββίδη, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση εντός της ομάδας, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στο ρόστερ μετά τη λήξη των μεταγραφών.

Η κουβέντα, όπως προκύπτει, έγινε σε καλό κλίμα, με τους συμμετέχοντες σε αυτή τη συζήτηση να παραθέτουν τα δεδομένα που έχουν γίνει (ή και που δεν έχουν γίνε) και να θέτουν τους στόχους της ομάδες μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως θα υπάρξει στήριξη στο πρόσωπο του Λουτσέσκου, ο οποίος είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί όλη την κατάσταση εντός της εβδομάδας.

Ο Ρουμάνος και ο Μπότο εξέφρασαν την αισιοδοξία πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα υπάρξει σταθεροποίηση της απόδοσης, και ταυτόχρονα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Οι τρεις άνδρες έδειξαν πως έχουν κοινή γραμμή και πιστεύουν πολύ στο νέο πρότζεκτ, της δημιουργίας μίας νέας ομάδας, παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται στην αρχή ενός τέτοιου στόχου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*