Μπορεί οι εκκαθαρίσεις και η αποσυμφόρηση του ρόστερ να αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Στα υπόψη του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι δύο παίκτες που έπαιξαν ρόλο στον πρόωρο αποκλεισμό του από το Europa Conference League. Ο λόγος για τον Γουέλτον και τον Χοσέ Κόρντομπα της Λέφσκι Σόφιας.

Ο πρώτος, Βραζιλιάνος και 24 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και είχε σκοράρει στο ματς της Βουλγαρίας, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών, από τον Παναμά και παίζει ως στόπερ. Η τιμή τους είναι προσιτή, αφού ο μεν Γουέλτον κοστολογείται κοντά στις 400.000, ο δε Κόρντομπα στις 300.000 ευρώ, ενώ αγωνίζονται σε θέσεις που ο ΠΑΟΚ δεδομένα αναζητεί παίκτες. Ακραίο μεσοεπιθετικό θα πάρουν σίγουρα οι Θεσσαλονικείς, ενώ εφόσον πωληθεί ο Ενέα Μιχάι θα κινηθούν και για κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τους Ίνγκασον, Νέσμπεργκ και Μιχαηλίδη.

Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Μάτος, που ανέλαβε πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, παρακολούθησε το Ρίο Άβε-Βιζέλα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, προφανώς παρακολουθώντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*